Despre noi

Bucurestiul ofera o multitudine de oportunitati culturale, muzee, arhitectura, muzica, restaurante si viata de noapte. Pentru a va putea bucura si mai mult de toate aceste oportunitati este ideal sa va simtiti ca si cum ati fi la dumneavoastra acasa.

Select Accommodation este o companie din Bucuresti experimentata de inchirieri si cazare pe termen scurt in garsoniere si apartamente lux in regim hotelier in zone centrale si ultracentrale ale Capitalei ce are ca scop punerea la dispozitia dumneavoastra a garsonierelor si apartamentelor lux la cele mai bune oferte disponibile pentru cazarea in Bucuresti, pastand un nivel profesionist de servicii, securitate si comfort specifica fiecarui client.

Select Accommodation asigura cazare in apartamente si garsoniere lux in regim hotelier punand la dispozitia dumneavoastra apartamente si garsoniere in zone centrale ale Bucurestiului si servicii conexe pentru exact perioada de interes a clientului.

Obiectivul nostru este sa va punem la dispozitie apartamente si garsoniere lux in regim hotelier in care sa va simtiti cat mai confortabil si cat mai acasa. Deoarece ne intereseaza foarte mult comortul dumneavoastra, am amenajat spatiu in functie de nevoile fiecarui client: asezarea obiectelor, calitatea superioara a tuturor echipamentelor si chiar luminozitatea incaperilor.

Apartamentele si garsonierele lux oferite de Select Accommodation pentru inchiriere sau cazare in regim hotelier sunt situate in locatii centrale, aproape de Piata Universitatii, Piata Unirii si pe tot Bulevardul Unirii pana in Rondul Alba Iulia inclusiv. Tot ce va este necesar pentru a va face sederea de neuitat.

Serviciile de cazarea in regim hotelier in aprartamente si garsoniere reprezinta o alternativa mult mai confortabila decat cazarea in hotel. Apartamentele si garsonierele lux in regim hotelier sunt complet mobilate si utilate, au mai mult spatiu si confort, specific nevoilor fiecarui client, oferind la preturi avantajoase si negociabile aceleasi servicii conexe in functie de nevoile fiecarui client.

Serviciile de cazare in regim hotelier sunt cunoscute ca servicii de calitate si reprezinta inchirierea de apartamente si garsoniere lux in regim hotelier situate in zone centrale ale Bucurestiului.

Selet Accommodation va ofera apartamente si garsoniere lux in regim hotelier complet mobilate si utilate disponibile pentru cazare sau inchiriere de scurta durata. In apartamentele si garsonierele oferite de Select Accommodation  aveti la dispozitie: tv, internet wireless, cuptor cu microunde, aer conditionat, filtru de cafea, prajitor de paine, sandwich maker, masina de spalat, uscator de rufe, fier de calcat, uscator de par, prosoape, vesela completa si, la cerere, aranjamente florale pentru primirea invitatilor.

Apartamentele si garsonierele oferite de Select Accommodation pentru inchiriere in regim hotelier sunt situate in zone centrale si ultracentrale ale Bucurestiului unde aveti la dispozitie in apropiere banci, restaurante, cafenele, baruri, centre comerciale si alte utilitati. Blocurile in care se afla apartamentele si garsonierele lux disponibile pentru cazare sau inchiriere in regim hotelier sunt localizate in apropierea mijloacelor de transport in comun precum RATB, metrou, statie de taxi pentru a facilita deplasarea dumneavoastra in orice zona a Bucurestiului.

Cazarea in regim hotelier ofera clientilor numeroase avantaje:
- pretul: in apartamentele si garsonierele oferite de Select Accommodation beneficiati de intreg comfortul unui hotel avand avantajul intimitatii, unui mediu primitor in care va puteti pastra tabieturile si controlul total asupra locatiei, pentru costuri reduse si un TVA de doar 9%.
- flexibilitate: Select Accommodation identifica cel mai potrivit apartament sau garsoniera in functie de nevoile fiecarui client: locatie, numar camere, dotari, utilitati, serviciile conexe de care acesta are nevoie precum inchirieri auto, catering, cumparaturi, abonamente la sali de fitness/ sauna/ piscina/ masaj si pe parcurs poate apela pentru orice schimbari sau imbunatatiri
- negociere: Select Accommodation va ofera o diversitate de apartamente si garsoniere din care puteti alege cea mai avantajoasa oferta pentru dumneavoastra, totul se negociaza in functie de bugetul si nevoile fiecarui client.

Select Accommodation va ofera confortul si serviciile conexe disponibile unui hotel, avand la dispozitie un intreg apartament, fie ca este vorba de o vacanta sau o vizita de afaceri.

Select Accommodation va ofera cazare in regim hotelier, inchirieri apartamente si garsoniere lux in regim hotelier centrale si ultracentrale in Bucuresti si asigura serviciile de :
- Curatenie la 3-4 zile
- Ghid Turistic 24/7.
- Receptie 24/7
- Transfer Aeroport 24/7

Astfel, toate nevoile dunmeavoastra isi vor gasi raspunsul in colaborarea cu Select Accommodation – Companie de Inchirieri Apartamente in Regim Hotelier.