Arcul de Triumf

          In partea de nord a Bucurestiului, in sectorul 1, la intersectia bulevardelor Alexandru Averescu, Alexandru Constantinescu si Constantin Prezan cu soseaua Kiseleff, in sectorul 1, se afla monumentul Arcul de Triumf, construit în perioada 1921-1922 si renovat în perioada 1935-1936, monument ce comemoreaza victoria Romaniei în Primul Razboi Mondial.
          Inca din 2004 Arcul de Triumf este inscris pe Lista monumentelor istorice, devenind unul din simbolurile binecunoscute ale capitalei României.
          In zilele noastre, Arcul de Triumf adaposteste un mic muzeu unde puteti admira patru expozitii: Marea Unire de la 1918, Marele Razboi al Reîntregirii Neamului, Arcul de Triumf în Imagini si Heraldica Marilor Familii Boieresti. Muzeul poate fi vizitat doar in anumite ocazii speciale si, tot atunci, se poate urca pe terasa superioara pentru a admira peisajul.

          Pentru a putea vizita Arcul de triumf, precum si alte obiective turistice din Bucuresti, Select Accommodation va pune la dispozitie pentru inchiriere in regim hotelier apartamente cu 2 sau 3 camere si garsoniere complet mobilate modern si lux la preturi avantajoase.