Parcul Herastrau

            Bucuresti, Sector 1,
            Str. Kiseleff
            E-mail: http://www.herastrauparc.ro

            Dupa asanarea zonei mlastinoase in anii 1930- 1935, s-a construit parcul Herastrau pe malul lacului care ii poarta numele.
            Inconjurat de B-dul Prezan Constantin – B-dul Aviatorilor – Sos. Nordului – Str. Elena Vacarescu – Sos. Bucuresti-Ploiesti – Sos. Kiseleff, parcul Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti ce masoara 110 ha, dintre care 74 ha sunt destinati lacului Herastrau. Aleea ce inconjoara parcul are o lungime de 5,92 Km.
            In parcul Herastrau puteti admira vegetatie arboricola de artari, frasini, plopi, salcii si tei. De asemenea mai cuprinde si zona Expo Flora, Insula Trandafirilor, Insula Plopilor si Gradina Japoneza, amenajata in anul 1998 cu sprijinul Ambasadei Japoniei in Romania.
            Printre numeroasele atractii ale Parcului Herastrau se numara cluburi nautice si de sport, pavilioane de expozitii, un teatru de vara, un hotel, restaurante si cafenele.
            Lacul Herastrau este utilizat pentru agrement, sporturi nautice si navigatie, fiind dotat cu salupe, hidrobiciclete, vaporase.
            Parcul Herastrau este locul ideal pentru practicarea aproape oricarui gen de sport, in plus are si zone pentru odihna si cultura.

            Daca doriti sa vizitai Parcul Herastrau, Select Accommodation va ofera garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere lux in regim hotelier disponibile pentru cazare sau inchiriere la preturi avantajoase aflate in zonele centrale si ultracentrale ale Bucurestiului.