Regim Hotelier, Alba Iulia 1

Select Accommodation va ofera un apartament 3 camere lux in regim hotelier disponibil pentru cazare sau inchirere de scurta durata situat in Rondul Alba Iulia.

Apartamentul lux disponibil pentru inchiriere in regim hotelier se afla situat intr-o zona ultracentrala, in apropiere de Mall Vitan unde se regasesc, cinematografe, cafenele, restaurante, ideale pentru petrecerea timpului liber.

Apartamentul 3 camere lux in regim hotelier oferit de Select Accommodation se afla intr-un bloc securizat, central, stradal, intr- o zona verde si linistita, langa statiile de taxi, RATB si la:

  • 10 minute de Mall Vitan- primul centru comercial deschis in Romania care a stabilit standardele internationale pentru retail si petrecerea timpului liber;
  • 10 minute de Gral Medical;
  • 15 minute de Piata Unirii, Unirea Sopping Center- unde va puteti petrece timpul liber hoinarind prin magazine sau la una dintre numeroasele cafenele si restaurante;
  • 20 minute de centrul istoric al Capitalei cu numeroase cafenele,  restaurante si obiective turistice;
  • 20 minute de Casa Poporului.

Utilitati

Apartamentul 3 camere lux disponibil pentru cazare sau inchiriere pe termen scurt in regim hotelier dispune de un livng spatios, 2 dormitoare intime, bucatarie si 2 bai complet utilate.

Living-ul spatios si luminat dispune de canapea extensbila, biblioteca si 2 tabureti.

Dormitoarele sunt intime, foarte luminose si aerisite complet mobilate cu sifoner, LCD, pat pentru doua persoane si noptiere separate.

Bucataria este mobilata cu dulapuri unde aveti la dispoizitie vase si vesela completa, masa pentru 4 persoane, complet utilata cu aragaz, frigider, filtru,cafea, cuptor cu microunde, toaster.

Apartamentul dispune de 2 bai. Baia principala este utilata cu cada si cabina spatioasa de dus, chiuveta, vas de WC; baia de servici este dotata cu vas de WC, chiuveta si masina de spalat.

Spune-ti parerea...

Ne intereseaza parerea ta...
ne ajuta sa fim mai buni, sa oferim servicii competitive!

You must be logged in to post a comment.