Regim Hotelier

Ce inseamna cazare in Regim Hotelier?

Cazare in regim hotelier reprezinta gazduirea pentru o anumita perioada de timp a unor persoane.

Cazare in regim hotelier este de fapt inchirierea unui imobil intergral pe o perioada scurta de timp (de unde expresia: regim hotelier).

Cazare in regim hotelier este un serviciu dezvoltat dupa anul 1995, avand la baza oferirea unor locuri de sedere pentru turisti in afara de cele oferite de Ministerul Turismului.

Cazare in regim hotelier presupune punerea la dispozitia clientului a intregului apartament, inclusiv cheia acestuia fara posibilitatea de a fi deranjat de altcineva pe timpul sederii in apartament. In ultimii ani fenomenul de cazare in regim hotelier a luat amploare in toata tara, capatand din ce in ce mai multi adepti (turisti), care prefera o cazare particulara mai ieftina si dispunand de conditii mult superioare celor de la hoteluri avand aceleasi conditii de regim hotelier. De la munte pana la mare cazarea particulara in regim hotelier s-a dezvoltat, fiind mereu in avantajul turistului.

Cazare in Bucuresti in Regim Hotelier – termen scurt Apartamentele din Bucuresti sunt o alternativa pentru hoteluri. Mult mai spatioase si confortabile, complet echipate, sunt situate in zonele centrale, va ofera un raport calitate/pret foarte atractiv, in acelasi regim hotelier. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Regim Hotelier – inchirieri pe termen lung Select Accommodation este specializata pentru inchirieri in regim hotelier pe termen scurt in Bucuresti. Cazarea in regim hotelier presupune inchirierea apartamentului. Pentru inchirieri in regim hotelier pe o perioada mai mare de 1 luna va rugam sa ne contactati pentru o oferta privata. Pentru inchirieri in regim hotelier pe termen scurt contactati-ne.

Optional Select Accommodation va ofera si servicii de transport de/la aeroport si intre destinatii in Bucuresti pe langa cele de cazare in regim hotelier. Oferim masini de calitate cu soferi cu experienta, astfel veti beneficia de o calatorie excelenta. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.