Apartamente în regim hotelier

Bucureștiul este cel mai populat oraș din România, dar și cel mai important din punct de vedere comercial și industrial, astfel că vom putea găsi o diversitate de apartamente date spre închiriere în regim hotelier.

Chiar dacă este împânzit de hoteluri și pensiuni, apartamentele în regim hotelier au luat o amploare în ultima perioadă și deși este încă un concept nou, cu siguranță va avea parte de un real succes.

Cazare în regim hotelier: avantaje și dezavantaje?

Poate v-ați pus de multe ori întrebarea dacă o cazare în regim hotelier este pentru dumeavoastră? Ei bine, suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerea potrivită.

Încet, încet și în București a luat amploare trendul apartamentelor în regim hotelier, ceea ce a dus ca astăzi, Bucureștiul să poată oferi alternative avantajoase și poate la fel de confortabile, dacă nu mai confortabile decât alegerea unei camere de hotel.

Cazarea în regim hotelier poate fi cu adevărat avantajoasă din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, vă oferă confortul necesar, având la dispoziție o zonă de living, un dormitor, o bucătărie și o baie, condiții pe care un hotel nu le poate deține, astfel că vă veți putea simți ca acasă.

Fie că vă aflați pentru câteva zile sau poate chiar în vacanță, puteți alege să vă cazați la unul dintre apartamentele puse la dispoziție chiar de localnici sau de firme specializate în domeniu.

Poate fi o alegere ideală deoarece veți avea intimitate, confort și independență, ceea ce vă poate oferi o ședere cât mai plăcută.

Pentru un preț mai mic, sau chiar echivalentul unei camere de hotel, dar având la dispoziție un apartament întreg doar pentru dvs., cazarea într-un apartament poate fi alegerea potrivită.

Puteți alege fie un apartament într-o zonă rezidențială care vă poate oferi servicii precum o sală de fitness, magazine, pază și protecție, poate chiar și o piscină, fie puteți opta pentru un apartament mai modest, într-o zonă mai puțin selectă a capitalei.

Ideea de libertate, de a avea acces la un apartament complet dotat, cu o bucătărie pe care o puteți utiliza în voie, poate cu o terasă de unde veți putea admira orașul și unde veți putea savura cafeaua în liniștea dimineții, ne duce cu gândul ca închirierea unui astfel de apartament, atunci când călătorim în București, poate fi alegerea oportună.

Astfel că vă puteți bucura de avantajele închirierii unui astfel de apartament la prețuri rezonabile pentru toate buzunarele. Puteți opta fie pentru un spațiu mai mare, fie pentru un spațiu mai mic, în funcție de dorințe, buget și persoane.

Cazarea în regim hotelier poate să nu fie ideală pentru cei care sunt în căutarea unor facilități și își doresc să beneficieze de servici hoteliere, cum ar fi un mic dejun sau poate o cină târzie sau, de ce nu, o simplă comandă prin telefon către recepția hotelului.

Dezavantajele cazării în regim hotelier țin de serviciile accesibile pe care le pun la îndemână hotelierii (transport aeroport, servicii ce includ mâncare, mini bar, bar, etc).

Este alegerea noastră dacă ne dorim să avem confortul unui apartament mobilat și utilat sau dacă ne dorim să ne petrecem zilele într-o cameră de hotel, cu acces la anumite facilități.

Suntem de părere că rezervarea unui apartament, într-o zonă liniștită a orașului, ne poate ajuta ca zilele petrecute în București să fie cât mai plăcute și să ne dorim să revenim ori de câte ori avem plăcerea de a vizita capitala României.