Cum și unde ne petrecem timpul în București

Bucureștiul oferă o multitudine de oportunități în materie de petrecere a tmpului. Capitala României este centrul distracției, cu numeroase atracții turistice inedite, clădiri arhitectural impresionante, dar și străzi încărcate de istorie.

Muzică, artă culinară sau plimbări în aer liber? Tu ce alegi?

De la localuri de lux, până la restaurante cu meniuri diversificate, la terase și grădini în aer liber.

Fie că vrei să petreci câteva ore în centrul orașului sau îți dorești un local mai liniștit, în materie de distracție și nu numai, Bucureștiul este foarte diversificat.

Într-o zi ploiasă, poți alege să îți încerci norocul la unul dintre cazinouri, sau chiar online la unibet pariuri online pariind echipa favorită.

Dacă ești iubitor de teatru, poți alege una dintre piesele din stagiunea unuia din numeroasele teatre din București. Piesele sunt dintre cele mai diversificate și pot satisface și cel mai pretențios public. Sau poți alege să petreci o seară ascultând un concert de pian la minunatul Ateneu Român, unde totodată poți admira superba clădire.

Te poți pierde pe străzile din capitala României și poți admira minunățiile arhitecturale, iar dacă ești iubitor de artă fotografică, ai unde și mai ales la ce să îți îndrepți obiectivul foto. Clădiri precum Casa Poporului, Ateneul Român, Opera Română, Muzeul George Enescu, Clădirea CEC, Muzeul Național al Țăranului Român sunt doar o parte din bijuteriile arhitecturale cu care Bucureștiul se laudă.

Să nu uităm de muzeele pe care le poți vizita și care îți pot lăsa o impresie plăcută, dintre acestea amintim Muzeul Antipa, Muzeul de Artă, Muzeul Satului, Muzeul de Istorie.

Pentru cei mai petrecăreți turiști, centrul vechi dispune de o varietate de cluburi, baruri și terase, care te întâmpină cu mâncăruri tradiționale, dar și din gastronomia internațională, cu muzică bună, concerte live, seri de karaoke și comedie.

Și dacă ești iubitor de plimbări îndelungate, o poți face într-unul din parcurile din București, unde totodată te poți opri la una din terase sau la unul dintre restaurantele pe care le găsești pe malul Lacului Herăstrău, în Parcul Cișmigiu sau în Parcul IOR.

Urmărește-ne articolele ca să afli noutăți, sfaturi și informații utile despre unde și cum poți să îți petreci zilele în București.